Software

Bavimo se izradom računalnih aplikacija prema zahtjevima korisnika! Kvalitetno i povoljno izrađujemo specijalizirane aplikacije za PC/Windows/Web okruženja, te poslovne i knjigovodstvene računalne programe, načinjene i prilagođene za rad u tekst načinu rada i u grafičkom načinu rada, s mrežnim pristupom.
Pristup podacima je zaštićen šifrom i lozinkom te se različitim korisnicima mogu dodijeliti različita prava pregleda i izmjene podataka.  Izrađujemo programe koji su pouzdan alat za vođenje kompletnog knjigovodstva poduzetnika kao i programe naručene prema posebnim zahtjevima, u granicama zakona RH, te ih integriramo s hardverom.

Nudimo Vam sve poznate usluge koje će Vašem poslovanju i poslovnoj organizaciji povećati efikasnost i produktivnost, bez troškova stalno zaposlenog administratora. Uz redovno održavanje te popravak “po pozivu” i upgrade-u računala, nudimo Vam i preventivno održavanje. Obavljamo sve, od instalacije i podešavanja novokupljenog računala preko popravaka pa sve do rješavanja problema uzrokovanih virusom, adware-om i spyware-om. Možemo podesiti internet konekciju, arhivirati podatke, umrežiti Vaša računala i omogućiti dijeljenje podataka između nekoliko računala u vašem domu, te Vas zaštititi od nepoželjnih upada sa interneta.

CroatianEnglish