Izrada Web stranica po Vašoj mjeri

Želite imati preglednu web stranicu, jednostavnu za održavanje? Na pravoj ste adresi!

Danas je internet neizbježno sredstvo oglašavanja, te se u poslovnom svijetu tvrtka bez vlastite internet stranice smatra u najmanju ruku neozbiljnom. Internet stranica je najjeftinija reklama, jer su Vaše informacije na internetu dostupne 24 sata, 365 dana godišnje bilo gdje u svijetu!

cDesign kroz web stranice realizira poslovna rješenja, koja poridonose porastu poslovnog uspjeha tvrtki povećavanjem prihoda, smanjivanjem troškova te povećavanjem zadovoljstva klijenata.
Uz pomoć internet stranice ćete unaprijediti komunikaciju s Vašim kupcima i upoznati javnost s Vašom tvrtkom. Velikim poslovnim iskustvom, naprednim metodama, modernim tehnologijama i inovativnim pristupom, možemo udovoljiti svim Vašim zahtjevima, te osmisliti profesionalnu prezentaciju u skladu sa Vašim potrebama.
Bilo da se radi o statičnim ili dinamičnim stranicama, naše web stranice su modernog i atraktivnog izgleda, a istodobno funkcionalne i pregledne.

Uz pomoć dinamičke web stranice omogućena je izmjena sadržaja stranice u bilo koje doba u vrlo kratkom vremenu! Web dizajn podrazumjeva Vaš marketing na internetu 24 sata, stoga Vam ustvari nudimo najjeftiniji mogući marketing za Vašu tvrtku.

SEO Marketing – Optimizacija

Kada postanete vlasnikom web-a, vaša tvrtka postaje dostupna cijelom svijetu, ali samo onim korisnicima koji znaju točan naziv vašeg web-a. S obzirom na djelatnost vaše tvrtke, odnosno svrhu web-a, potrebno je napraviti analizu ključnih pojmova, te utvrditi koji bi pojmovi najefikasnije promovirali vašu tvrku na internetu i povećali broj posjeta na vaše stranice, a time poboljšali i njeno poslovanje. Korisnici koji pretražuju tražilice na internetu (Google, Yahoo,…), pri tom koriste ključne pojmove vezane uz temu, uslugu, ili proizvod koji ih interesira.
Da bi vaše web stranice bile na tražilicama dobro rangirane po određenim ključnim pojmovima, za određenu djelatnost ili temu, potrebno je primjeniti niz tehnika i metoda SEO marketinga, odnosno optimizaciju stranica.
Tekst na stranicama čini osnovu optimizacije, te je vrlo važno kako će biti napisan s obzirom na njegovu cjelokupnu konstrukciju, koja podrazumijeva naglašavanje ključnih pojmova kroz raspored naslova, podnaslova i linkova na druge stranice, te originalnost sadržaja i njegovu ciljanu povezanost sa određenom djelatnošću.
Postizanje visoke pozicije na tražilicama nije jednako zahtjevno za sve djelatnosti i teme, pa tako varira i vrijeme potrebno da bi se to postiglo, i to od 60 do čak godinu dana za djelatnosti kod kojih je prisutna vrlo velika konkurencija.
Kasnije je postignutu visoku poziciju na tražilicama potrebno održavati periodičkim i ciljanim izmjenama teksta, te povezivanjem optimiziranog web-a sa drugim internet stranicama (npr. društvene mreže (facebook, twiter…), forumi, blogovi…).

CroatianEnglish